from Russia with love.. - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Aimee & Rafael Faarts & De la Cruz - WaarBenJij.nu from Russia with love.. - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Aimee & Rafael Faarts & De la Cruz - WaarBenJij.nu

from Russia with love..

Door: aimeerafael

Blijf op de hoogte en volg Aimee & Rafael

19 Juli 2011 | Rusland, Moskou

hallo allemaal..!
We zijn aangekomen in Moskou waar we naar lang zoeken en veel zweten dan eindelijk de gate hebben gevonden.
We hadden het niet verwacht maar het is echt tropisch warm hier in Rusland..! Vanuit de lucht lijkt Moskou net op Nederland, maar de mensen zijn wat onvriendelijker.
De reis is gelukkig goed verlopen. De stoelen waren heel ruim en het eten was verrassend lekker!
Helaas moeten we nu alweer stoppen, want we moeten in het vliegtuig naar Hanoi stappen.
tot over 10 uur ;)

liefs
Aimée & Rafael

• 19 Juli 2011 - 17:09

Sherley:

Rafel te estoy siguiendo en tu travesia. Tienes que cuando llegues darte un paseo por la embajada de Holanda por si acaso se arma algo, que te saquen de ahi.

Un beso grande mi corazon bello y otro a Aimee.

Tu hermana que esta feliz y preocupada!!!

• 20 Juli 2011 - 05:01

Thea En John:

Hey jullie twee dit is erg leuk ben heel benieuwd naar vandaag een heel fijne vakantie