Reporting from old quarter..
Door: aimeerafael
Blijf op de hoogte en volg Aimee & Rafael
20 Juli 2011 | Vietnam, Hanoi
Na een lange vlucht vanuit Moskou zijn we eindelijk aangekomen in Hanoi, Vietnam.
De reis is goed verlopen en het eten was weer lekker in het vliegtuig.
Ik moet erbij zeggen dat de Russen je echt wel vol proppen met van alles.
Nadat we waren aangekomen op de luchthaven van Hanoi werden we opgehaald door een taxi chauffeur van het hotel: Hanoi Guesthouse.
Die chauffeur kan als een gek rijden zeg!
Zoals we al hadden gelezen rijden ze hier zonder regels. Wie het meeste lef toont krijgt voorrang is zo'n beetje de regel hier. Brommers die om je oren vliegen, auto's die je bijna omver rijden.
Maar zoals jullie horen was het wel al vanaf de luchthaven een avontuur.
Aimée vertelde me in het vliegtuig: Raf als we aankomen gaan we niet slapen want dan hebben we minder last van de jetlag ( hahahahahhaha, wie denk je dat wou slapen?????? rarara)
Aangekomen in het hotel hadden we een upgrade naar de family room, omdat ze dachten dat Raf een oude man was.! Omdat Raf al via mail contact had gehad..hahaha
Dus nu hebben we een lekker ruim kamertje. Verder heel netjes en super aardig personeel.
Na even wat uitgerust te hebben zijn we maar meteen gaan verkennen.
Straatje hier en straatje daar. We waren serieus nog geen 500 meter verder en we wisten al niet waar we waren, maar dat leren we wel op den duur.
We zo juist even wat Pho(noodle soep) gaan eten tegen over het hotel ( een straat kraampje, waar rafael al meteen is bezeikt).. haha te veel betaald.
Pho is te eten maar het is niet iets waar je mij voor wakker kunt maken. Het smaakte heel zuur..!
Nou mam Misschien zijn die aardappelen toch nog niet zo verkeerd. Maar vanavond, nieuwe ronde nieuwe kansen.
We zullen hier ook nog wat fotos bij doen zodat jullie een kleine indruk krijgen van hoe het hier is.
PS: De zon schijnt bijna niet maar het is erg warm.EN er is nog geen druppel regel gevallen ( er was blijkbaar kans op storm)
Nou mensen tot de volgende Post!
Greetings from Hanoi.
Liefs Rafael & Aimée
20 Juli 2011 - 08:09
Jos :
Hallo Rafael & Aimée. Ben blij dat jullie goed zijn aangekomen, trouwens ik heb altijd gezegt dat aardappelen goed smaken. Maak er een leuke vakantie van en geniet zoveel mogelijk, maar let goed op mekaar. Gr Jos -
20 Juli 2011 - 08:18
Suzan:
Lekker weer op reis, Aimee'tje! Hopelijk zitten er minder ratten dan in Schoemansdal :)
dikke kus en geniet ervan! -
20 Juli 2011 - 09:35
Aimee & Rafael Faarts & De La Cruz:
hahaha..! Schoemansdal.. Heb het er nog over gehad.. Maar ben erg benieuwd ja! vannacht slapen we hier voor 't eerst. Ik hoop natuurlijk niet op een herbeleving van Schoemansdal. wat een ellende.. heel erg lief dat je reageert.. kuskus
@Jos.. Haha jaa de aardappels zijn echt even beter dan deze soep..maar misschien lag het gewoon aan de bereiding..laten we het hopen! -
20 Juli 2011 - 13:08
Josee:
Is bezeiken, hetzelfde als een hondje, dat zijn/haar pootje optilt!!
Goed opletten hoor!
Toitoi -
20 Juli 2011 - 21:16
Paola:
Ben blij dat jullie goed zijn aangekomen....nu vooral veel genieten en vergeet niet ....wees voorzichtig!!!
Ik hou van jullie... -
21 Juli 2011 - 11:35
Jacqueline:
Hoi hoi,
Wat een kans en wat een ervaring.
Gelukkig goed aangekomen en nu...... genieten!
Dan te denken dat wij al tevreden zijn met een midweek in eigen land in een huisje met sauna en zonnebank. Verschil moet er zijn. Je bent jong en je wilt wat!!
Zal jullie op de voet volgen en Aimée kennende zullen er nog geweldige verhalen en reisverslagen volgen.
Groetjes en nogmaals,
geniet, geniet, geniet!!
Jac. xxx -
21 Juli 2011 - 19:31
Harrie:
Hoi Aimee en Rafael
Blij dat jullie goed zijn aangekomen daar aan de andere kant van de wereld. Maak er een leuke vakantie van want dit is toch echt wel apart. ben benieuwd naar jullie verhalen zowel via deze verslagen maar zeker ook als jullie weer in Ulestraten zijn. We zullen dan gegarandeerd jullie verhalen komen aanluisteren.
Geniet en let goed op elkaar, tot gauw!!
Harrie Lilian Lea en roy -
26 Juli 2011 - 05:46
Juanita En Chloé:
Hey hey..wat leuk joh..ik zag net op facebook dat je een reisverslag had geplaats en toen ben ik eens gaan kijken..Dus toen zag ik pas dat jullie zoon mooie reis aan t maken zijn..Wat een leuke reisverslagen maak je en Wat een geweldige avonturen zeg..!! Geniet er maar met volle teugen van, amuseer jullie nog en wees voorzichtig..!! Veel liefs Kenneth, Juanita en Chloé -
22 Augustus 2011 - 15:43
Aimee & Rafael Faarts & De La Cruz:
Nou Suzan.. Om nog maar even terug te komen omp die ratten Schoemansdal was er niets bij!! Gelukkig wel niet in de kamers enzo.. Dus dat scheelt alweer een hele hoop! Misschien ben ik nu wel van mijn muizen fobie af ;)
jij nog op vakantie geweest?
kus!