back in Holland
Door: aimeerafael
Blijf op de hoogte en volg Aimee & Rafael
20 Augustus 2011 | Nederland, Ulestraten
Daar zijn we weer vanuit het zonnige Nederland deze keer.
We zijn dinsdagavond aangekomen na een verschrikkelijke reis!
We hebben eerst 40 min. in een bloedheet vliegtuig zitten wachten op 2 personen. We hadden deze keer geen individuele schermpjes. Bij het eten was er alleen nog maar vis. We kregen 1 drankje, daarna ging iedereen zelf zijn drinken halen?!En om het even compleet te maken zat er ook nog een heel vervelend jongetje achter Raf,die contant tegen zijn stoel zat te stampen. Kortom een hele oncomfortabele reis!
De laatste dagen hebben we doorgebracht in Hanoi. We zijn daarnaast ook nog naar Halong Bay geweest met een tour. Het was 4 uur met de bus heen, waar we dan een boottour van 4 uur kregen in Halong Bay. Nou de gids die is hiervan dus ongeveer 4 uur wakker geweest!! De rest van de tijd zat hij te slapen. Wat een zwaar werk!
De tour naar Halong Bay was ons wel een beetje tegen gevallen. Vooral omdat er eigenlijk super veel toeristen waren. Er waren echt tientallen andere boten en alles gebeurde ook heel gehaast. De omgeving was wel echt prachtig!
Dat was dus ons grote avontuur! De maand is echt heel snel om gegaan, helaas. We zullen snel nog wat kleine feitjes over Vietnam posten. Maar nu eerst even genieten van de Nederlandse zon!
Liefs,
Aimée & Raf