Het luxueuze leven van een backpacker..
Door: aimeerafael
Blijf op de hoogte en volg Aimee & Rafael
02 Augustus 2011 | Vietnam, Nha Trang
We zijn begonnen met een lekker modderbadje, wat natuurlijk heel goed is voor de huid maar voor de looks even wat minder. Toen hebben we de modder van ons af gedouchd, wat nogal wat moeite kostte. Hierna moesten we door een soort wand met allemaal waterstralen, een soort watertherapie. En daarna hebben we in een heel erg warm mineraalwaterbadje gezeten, tot onze huid was gerimpeld en we er eigenlijk uit werden gezet. Het grappige was namelijk dat we een kaartje hadden gekocht waarbij je 20min. In het mineraalbad zou mogen zitten. Maar op de een of andere manier werden we aangezien voor V.I.P. beter toch! Toen mochten we in een apart gebied voor V.I.P’s. Ik denk dat we minstens 1 uur in dat bad hebben gelegen!heerlijk..
We mochten hiernaast nog vrijblijvend gebruik maken van een warm water bad, dat echt gloeiend heet was maar heel lekker. Een koud water bad, wat in Nederland waarschijnlijk gewoon een warm water bad zou heten, jacuzzi’s en watervallen. Dus dat was echt een even een relax dagje.
Vandaag dachten we; “Laten we het backpackersgevoel er maar even inhouden” not, en zijn we naar een water-pretpark gegaan, Vinpearl genaamd. Vinpearl is een eiland hier in Nha trang, dat is opgekocht door iemand en is ingericht als pretpark. Het minder leuke is dat we erheen moesten met een kabelbaan. Eigenlijk heb ik kabelbanen altijd al ontweken en ben er dus ook nog nooit in geweest. Ik ben zelfs al bang in het reuzenrad van de Valkenier. Het allerergste was nog dat dit ook nog eens da langste kabelbaan ter wereld bleek te zijn! Joepie?! Voordat ik hem zag ging het eigenlijk nog prima, maar toen sloeg echt de paniek toe. Zelf zo erg dat ik serieus ben gaan huilen! Het was echt dood en doodeng!
Gelukkig ben ik veilig aan de andere kant gekomen en zijn we weer een ervaring rijker! Op naar het waterpark dan maar. Hier waren vrij heftige glijbanen die echt heel stijl naar beneden liepen, en ja we zijn er vanaf gegaan. Haha nooit gedacht dat ik dat zou doen! Er was ook een heel mooi strand, waar we ook nog even lekker hebben gezwommen en 10 min. Gezond, wat meteen zijn effect heeft gehad: rood, rood en roder. Eigenlijk hadden we alleen een kaartje betaald voor het waterpark, maar omdat het systeem zo raar werkt dat je het kaartje al bij de kabelbaan afgeeft en daarna niets meer hebt konden we gewoon overal vrij in. We zijn dus ook nog eventjes naar het pretpark geweest en zijn daar naar een 4D film geweest, wat eigenlijk echt niets voorstelde! Echt alle Vietnamezen waren aan het schreeuwen en wij zaten er echt supernuchter tussen. Wat een ontzettend slechte 3d technologie hebben ze hier! Daarnaast nog wat spelletjes gedaan, voor de rest stelde het pretpark niet heel veel voor. We zijn nog even terug gegaan naar het waterpark , waar we nog even in het golfbad hebben gelegen.
Toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Ik had al besloten dat ik echt niet nog eens in die kabelbaan ging. no way! Maar toen we bij de boot aankwamen bleek dat deze pas weer over 2 uur vertrok, wat een geluk! Ik mocht dus nog eens in die kabelbaan en nu ook nog met 4 anderen in ons karretje. Ik heb Rafael echt hard geknepen, ben op zijn schouder gaan liggen met een handdoek in mijn gezicht en was echt heel erg blij toen er weer grond onder mijn voeten zat.
Kortom hebben we twee hele leuke dagen gehad.!
Liefs
Aimée & Raf
02 Augustus 2011 - 20:19
Mietie:
wat geweldig daar zeg een hele belefenis jullie zien wel heel veel ben je ech zo bang in de kabelbaan nou ja ik ook ik vind het wel intresant jullie verslag ik lees het elke keer weer
groetjes en tot ziens -
02 Augustus 2011 - 21:38
Josje :
Hey jongnes weer een leuke verslag kunnen lezen geweldig wat jullie allemaal hebben gedaan vooral modderbad en hele mooie foto's.
grtjs xxx -
03 Augustus 2011 - 01:23
Aimee & Rafael Faarts & De La Cruz:
Haaai..
Ja, ik ben echt heel erg bang in een kabelbaan. Ik ben super claustrofobisch en ga ook eigenlijk nooit in een lift, en dit was eigenlijk een lift. Dan hing het ook nog maar aan een draadje weet ik hoe hoog boven zee! Het wiebelde ook nog heel erg door de wind.verschrikkelijk.
Verder was het wel heel erg leuk in het waterpark en de spa was echt heel erg chill voor iets van €7,50 p.p. moet je eens naar Thermea gaan, dan weet je wat je kwijt bent! Hoe is het met jullie allemaal? xx -
03 Augustus 2011 - 16:18
Riny Jos En Jeannot:
he troela ben trots op je alweer iets overwonnen toch geniet ervan hou van jullie en mis je al een beetje xxxxxx