test..mic check 1.2.3... - Reisverslag uit Ulestraten, Nederland van Aimee & Rafael Faarts & De la Cruz - WaarBenJij.nu test..mic check 1.2.3... - Reisverslag uit Ulestraten, Nederland van Aimee & Rafael Faarts & De la Cruz - WaarBenJij.nu

test..mic check 1.2.3...

Door: aimeerafael

Blijf op de hoogte en volg Aimee & Rafael

14 Mei 2011 | Nederland, Ulestraten

lieve mensen dit is even een tekstberichtje om te checken of de aanmelding is voltooid. reageer even om te controleren of het werkt. Zo ja.. dan wordt je vanaf nu gestalkt! Jullie zullen elke keer een mailtje ontvangen als wij iets posten wanneer we in Vietnam zijn :)
liefs,
Raf&Aimée

Tia esto es un test para ver si esta pagina trabaja bien. usted peudes dejar un mensage para ver si recibio este mail bien! esta pagina es para cuando yo y aimee esten en vietnam.

• 14 Mei 2011 - 14:15

Sherley:

Rafel donde estas?
    Ese viaje me tiene nerviosa y necesito saber todos los telefonos y donde estas. Hou me op de hoogte.

• 14 Mei 2011 - 14:28

Aimee & Rafael Faarts & De La Cruz:

Haai Sherley..
    We zullen je een overzicht sturen met waar we overal naartoe gaan.. Daarnaast zullen we steeds posten waar we zitten, wat we doen en hoe het gaat..! maak je geen zorgen! Ik zal goed op je broertje passen ;) hihi

liefs!

• 17 Mei 2011 - 17:44

Doris:

mi sobrino donde estaba?!! k veo k sherly te pregunta preocupada